fbpx

Vloeren

De verschillende vloeren worden in onze showroom zowel binnen als buiten gepresenteerd in grote showroomkasten om je een zo goed mogelijk beeld te geven van de diversiteit die ons assortiment biedt. Je kunt bij ons een vrijblijvende offerte laten maken voor het aanbrengen van vloerverwarming en het laten egaliseren en leggen van je vloer.

Tegels

In onze showroom zijn er veel verschillende soorten tegels beschikbaar, elk met hun eigen unieke eigenschappen en toepassingen.

Bijvoorbeeld keramische tegels, natuursteen tegels of mozaïek tegels. We bieden je een brede keus aan stijlen, kleuren, patronen en texturen om aan al je wensen te voldoen. Van klassiek en tijdloos tot modern en eigentijds, er is voor elk interieur en smaak een passend antwoord.

Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden en te adviseren bij het maken van de juiste keuzes. Ze kunnen je helpen met het kiezen van de juiste tegelsoort, het combineren van verschillende tegels en het creëren van een uniek ontwerp wat naadloos aansluit op je wensen.

PVC

Een PVC-vloer is een type vloerbedekking dat gemaakt is van polyvinylchloride, een synthetisch materiaal. Het bestaat uit meerdere lagen waarvan de bovenste laag, ook wel de slijtlaag genoemd. Deze bovenste laag is voorzien van een beschermende coating, hierdoor is een PVC-vloer zeer duurzaam en bestand tegen krassen, vlekken en water. PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs, variërend van hout- en tegelpatronen tot abstracte patronen. Ze zijn relatief eenvoudig te verwerken en te onderhouden, waardoor ze populair zijn in zowel woon als commerciële toepassingen.

Parket

Een parketvloer is een vloerbedekking die bestaat uit houten planken (parketstroken) die op een speciale manier zijn gelegd. Er zijn verschillende smaken hout, zoals eiken, walnoot of esdoorn. Parketvloeren worden vaak gewaardeerd vanwege hun natuurlijke uitstraling en duurzaamheid. Ze kunnen in verschillende patronen en afwerkingen worden gelegd, zoals visgraat, mozaïek of strokenpatroon. Parketvloeren vereisen wel regelmatig onderhoud om ze in goede staat te houden.

Laminaat

Laminaat is een type vloerbedekking dat bestaat uit verschillende lagen. De bovenste laag is gemaakt van een transparante kunststof coating, die het laminaat beschermt tegen krassen en slijtage. Onder deze toplaag bevindt zich een laag bedrukt decorpapier, dat het uiterlijk van echt hout, steen of andere materialen nabootst. Daaronder bevindt zich een laag van samengeperste houtvezels, die zorgen voor de stevigheid en stabiliteit van het laminaat. Laminaat is populair vanwege de duurzaamheid, het onderhoudsgemak en de veelzijdige ontwerpmogelijkheden. Het kan worden gebruikt in verschillende ruimtes, zoals woonkamers, slaapkamers, keukens en kantoren.

Tapijt

Tapijt is een zachte, textiele vloerbedekking gemaakt van vezels, zoals wol, nylon, polyester of polypropyleen, die op de vloer wordt gelegd. Het biedt comfort, geluidsisolatie en warmte-isolatie, en komt in verschillende kleuren, patronen en texturen om aan diverse stijlvoorkeuren te voldoen. Tapijt wordt vaak gebruikt in woonruimtes, slaapkamers en kantoren om een gezellige en comfortabele sfeer te creëren.

Egaliseren

Het egaliseren van een vloer voordat je tegels legt, is essentieel om een glad en gelijkmatig oppervlak te creëren. Het egaliseren van de vloer zorgt ervoor dat de tegels gelijkmatig en stevig op hun plaats blijven en dat uiteindelijke de vloer er mooi en professioneel uitziet. Daarnaast is belangrijk om ervoor te zorgen dat de tegels gelijkmatig en stevig op hun plaats blijven, en om te voorkomen dat ze breken of loskomen na installatie.

Buitentegels

In onze buitenruimte vind je de perfecte tegels voor jouw buitenruimte, of het nu gaat om jouw terras, balkon of oprit.

Of je nu op zoek bent naar keramische tegels met een natuurlijke uitstraling, betonlook tegels voor een moderne sfeer, of natuursteen tegels voor tijdloze elegantie, wij hebben het allemaal. Onze tegels zijn duurzaam, weerbestendig en gemakkelijk te onderhouden, zodat je jarenlang van jouw buitenruimte kunt genieten.