fbpx

Binnenzonwering

In onze showroom hebben we een prachtige collectie binnenzonwering. Of je nu op zoek bent naar rolgordijnen, jaloezieën, plisségordijnen of vouwgordijnen, wij hebben een breed assortiment waaruit je kunt kiezen.

Leewika Tegelhandel jaloezieën

Jaloezieën

Jaloezieën worden al tientallen jaren gebruikt en zijn in bijna elk huishouden wel te vinden. Deze populariteit komt doordat jaloezieën erg praktisch en chique zijn. Door de lamellen kan de lichtinval op elk moment eenvoudig worden gedoseerd. Daarnaast zijn jaloezieën in verschillende maten, materialen en kleuren verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor aluminium, PVC of houten jaloezieën. Ook kun je kiezen voor brede of smalle lamellen. Kom een kijkje nemen in de showroom naar de mogelijkheden en laat je adviseren door een van onze vakmensen.

Rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen, naast zonwering, ook nog eens een verduisterende functie hebben. Dit maakt rolgordijnen perfect voor in bijvoorbeeld de slaapkamer. Rolgordijnen zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor verduisterende of transparante rolgordijnen. Ook zijn er speciale rolgordijnen voor vochtige ruimtes. Deze zijn fijn voor in je badkamer. Omdat rolgordijnen in vrijwel elke kleur verkrijgbaar zijn, kun je de gordijnen eenvoudig inpassen in elke huisinrichting.

Leewika tegelhandel Rolgordijnen
Leewika tegelhandel Plisségordijnen

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn over het algemeen wat minder bekend dan jaloezieën en rolgordijnen, maar kunnen juist erg mooi in je interieur passen. De naam van plisségordijnen stamt af van het Franse woord ‘plissé’. Plissé betekent geplooid. Plisségordijnen zijn strak gevouwen gordijnen die gekenmerkt worden door de elegante uitstraling. Wat erg populair is bij plisségordijnen is het Top/Down & Bottom/up mechanisme. Dit systeem zorgt ervoor dat je op elk willekeurig moment zelf kunt bepalen welk deel van het raam door het gordijn wordt bedekt. Het grote pluspunt van een plisségordijn is dat het voor elk raam geplaatst kan worden.

Lamellen

Lamellen worden ook wel verticale jaloezieën genoemd. Lamelgordijnen bestaan uit verticale lamellen die 180 graden gedraaid kunnen worden. Hierdoor kunt u de lamellen makkelijk verstellen zodat u de zon tegenhoudt of juist de zon binnen laat. Het lamelgordijn kunt u eenvoudig onzichtbaar maken door alle lamellen naar 1 kant te schuiven. Hierdoor maakt u het raam vrij als u even geen zonwering nodig heeft.

Leewika tegelhandel gordijnen

Gordijnen

Gordijnen zijn er in verschillende stijlen, kleuren en patronen, en kunnen worden gebruikt om privacy te bieden, zonlicht buiten te houden of om een ruimte gezelliger en huiselijker te maken. Gordijnen kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals katoen, polyester, zijde of linnen, en kunnen worden gevoerd om extra isolatie te bieden.

In onze showroom zijn er ook diverse ophangsystemen en soorten gordijnplooien te zien zoals de enkele plooi, dubbele plooi, vlinderplooi, triple plooi, waveplooi enzovoort.

Inbetweens

Inbetween gordijnen, zijn lichtdoorlatende gordijnen die qua stofdikte tussen gewone gordijnen en vitrages in zitten. Ze zijn wel transparant, maar door de dikkere weving en draad is de stof voller. Hierdoor kun je wel naar buiten kijken maar niet naar binnen. Inbetween gordijnen zijn vaak gemaakt van semi-transparante stoffen, zoals linnen, katoen of polyester, en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Ze zijn een populaire keuze voor mensen die een balans willen vinden tussen privacy en natuurlijke lichtinval in hun huis.